Бютівці написали листа Януковичу про необхідність лікування Тимошенко у стаціонарі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бютівці написали листа Януковичу про необхідність лікування Тимошенко у стаціонарі

141
Група депутатів парламентської фракції БЮТ-Батьківщина передала до Адміністрації Президента України листа з вимогою забезпечити належне лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
Про це повідомляє прес-служба партії Батьківщина.
Заступник голови фракції Юрій Одарченко зазначив, що, відповідно до висновків незалежної комісії лікарів, Тимошенко потребує негайного стаціонарного лікування.
"Зараз поширюється інформація про те, що Янукович бажає створити на території колонії "золоті умови" для утримання Тимошенко, але це не більше ніж демагогія, розрахована на міжнародне співтовариство. Всім обіцянкам Януковича не довіряють ні в нас, ні в інших країнах. Це чергова брехня на весь світ", - сказав він.
Одарченко також зазначив, що "сьогоднішнє небажання влади лікувати Тимошенко є підтвердженням того, що лідера опозиції хочуть знищити фізично".
За словами народних депутатів, аналогічні листи були направлені також генеральному прокурору України Віктору Пшонці та керівнику Служби безпеки України Ігорю Калініну.
Як повідомлялося, начальник управління охорони здоров'я медико-санітарного забезпечення Державної пенітенціарної служби України Євген Поляков заявив, що Тимошенко продовжує відмовлятися від будь-якого лікування в Качанівській колонії.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас