Integrites виступила радником державного банку розвитку КНР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites виступила радником державного банку розвитку КНР

119
12 березня 2012 року. Міжнародна юридична фірма Integrites виступила українським юридичним радником Державного банку розвитку КНР (China Development Bank Corporation) з питань надання ВАТ "Лисичанськвугілля" забезпеченого кредиту в розмірі 85 млн. доларів США.
Кредит забезпечено державною гарантією Кабінету Міністрів України, підписаної Міністерством фінансів України. Кошти будуть спрямовані на модернізацію і переоснащення однієї з вугільних шахт, що належить ВАТ "Лисичанськвугілля".
Команда Integrites консультувала Державний банк розвитку КНР з питань українського права стосовно процедур укладення, виконання зобов’язань і можливості виконання у примусовому порядку кредитної угоди та державної гарантії. Проект здійснювався командою МЮФ Integrites у складі юристів Євгена Блока і Марти Гонтарук під керівництвом Партнера Олександра Алексєєнка. Юридичні послуги надавалися ЮФ Integrites у тісній співпраці з Norton Rose LLP, юридичним радником з питань англійського та китайського права Державного банку розвитку КНР.
Integrites - міжнародна юридична фірма, з офісами в Алмати, Києві, Лондоні і Москві. Фірма спеціалізується на транснаціональних проектах із торгового фінансування, вирішенні спорів, корпоративному праві, ринках капіталу і міжнародних фінансах у нафтогазовій, агропромисловій, фінансовій, енергетичній, авіаційній, IT та інших сферах. Integrites є фіналістом юридичної премії British Legal Awards 2010 (Британська Юридична Премія) у категорії European Legal Team of the Year (Європейська Юридична Команда Року).
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас