Весняна цінова пропозиція на Lexus RX 350 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Весняна цінова пропозиція на Lexus RX 350

1171
З 1 по 31 березня 2012 року на всіх клієнтів офіційного Lexus очікує особлива цінова пропозиція на вишуканий кросовер Lexus RX 350, який вкомплектовано надзвичайно плавним у роботі 3,5-літровим шестициліндровим V-подібним бензиновим двигуном та шестишвидкісною автоматичною коробкою передач із штучним інтелектом, яка забезпечує стрімке прискорення.
Легендарний RX 350 став першим у світі кросовером класу "люкс". Кожною своєю рисою він випромінює динаміку, вишукану довершеність та демонструє чудові робочі характеристики. Пневматична підвіска з електронним керуванням, яка передбачена для RX 350, надає автомобілю ще більшої стійкості на дорозі та комфорту у салоні. Також RX 350 комплектується системою повного приводу з активним регулюванням обертального моменту, що має електронне керування. Завдяки цій системі забезпечується чудова стійкість та зчеплення автомобіля з дорогою. Під час входження в повороти обертальний момент динамічно та вибірково розподіляється між переднім та заднім мостами, щоб утримати автомобіль на траєкторії, яку обирає водій. Їздові характеристики автомобіля також значно поліпшуються завдяки застосуванню інноваційної системи спільного керування динамікою автомобіля (VDIM), яка об’єднує численні системи керування гальмами, зчепленням, стабільністю, підвіскою в єдиний комплекс, чим забезпечує набагато кращі динамічні параметри, ніж у разі автономної дії кожної з цих систем.
Інтер’єр RX 350 створює відчуття справжнього затишку, яке припаде до душі як водієві, так і пасажирам. Кожна деталь салону RX 350 свідчить про розкіш та найвищу якість виконання. Передні сидіння з підігрівом мають електроприводи для регулювання за кількома параметрами. Оббивка сидінь виготовлена із семіанілінової шкіри з перфорацією та функцією вентиляції для водія та переднього пасажира, а елементи інтер’єру оздоблені відполірованим вручну деревом.
RX 350 вкомплектовано системою допомоги при паркуванні з камерами зворотного та бічного огляду, кольоровим дисплеєм з діагоналлю 20 см, зручною навігаційною системою з голосовим керуванням та акустичною системою просторового звуковідтворення Mark Levinson з DVD-програвачем, завдяки чому поїздки на цьому автомобілі стануть ще комфортнішими. А для прихильників найновіших технологій автомобіль вкомплектовано системою дистанційного керування Remote Touch, призначеної для легкого доступу до систем та налаштувань автомобіля.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до салонів офіційних дилерів Lexus в Україні.
За матеріалами:
Тойота-Україна (Lexus)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас