Німеччина виділила багатомільйонну допомогу Афганістану — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина виділила багатомільйонну допомогу Афганістану

Кредит&Депозит
119
Міністр економічного співробітництва і розвитку ФРН підписав у Кабулі угоду про виділення Афганістану допомоги у розмірі 65 мільйонів євро. Ще 175 мільйонів можуть надійти пізніше.
Німеччина виділила Афганістану допомогу в розмірі 65 мільйонів євро, повідомляє агентство dpa в неділю, 11 березня. Протокол германо-афганських переговорів на урядовому рівні, що включає і домовленість про транш, в Кабулі підписали міністр економічного співробітництва та розвитку ФРН Дірк Нібель і міністр фінансів Афганістану Омар Захілвал.
Влада Німеччини також ухвалила рішення про виділення Афганістану додаткової допомоги розміром 175 мільйонів євро, однак пов'язала транш з виконанням низки умов. Для отримання грошей Кабулу потрібно посилити боротьбу з корупцією і поліпшити ситуацію з правами людини, зокрема, з правами жінок. За словами Дірка Нібеля, така практика "створить необхідний тиск для реалізації оголошених реформ". Висунуті Берліном умови він назвав "конкретними, реалістичними і здійсненними".
Німеччина щорічно виділяє на відновлення Афганістану до 430 мільйонів євро, що дозволяє їй займати третє місце за обсягом допомоги. Дірк Нібель заявив, що його візит до Афганістану є запорукою тому, що Німеччина продовжить допомагати країні і після виведення своїх військ, наміченого на 2014 рік.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас