Новий трофей Jack Daniel's — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий трофей Jack Daniel's

567
За свою 162-річну історію віскі Jack Daniel's отримав безліч нагород і золотих медалей на міжнародних виставках. Першу з них – медаль за "Найкращий віскі у світі" Джек (Джаспер) Ньютон Деніел – творець віскі Jack Daniel's – отримав у 1904 році особисто, на всесвітньому ярмарку в Сент Луїсі.
Не дивно, що українські споживачі відзначили саме цей віскі як найкращий на ринку , завдяки чому, йому дісталася ще одна важлива нагорода - медаль "Вибір року 2011" .
11-а  урочиста  церемонія  нагородження  переможців  Міжнародного фестивалю- конкурсу "Вибір року" в Україні  відбулася  12 листопада 2011 року  в  національному  палаці  мистецтв  "Україна".  Jack  Daniel's  приєднався  до  списку  переможців,  що  складається з 80 товарів більш ніж 60 українських та зарубіжних компаній. Очевидно,  що  основну  роль  у  виборі  споживачів  та  експертів  зіграв  неперевершений  смак  Jack  Daniel's.
М'який неповторний смак алкогольного символу Америки досягається завдяки фільтрації через триметровий шар вугілля цукрового клена протягом десяти днів. А яскравий насичений колір і аромат – завдяки витримці в нових обвуглених бочках з білого американського дуба. Звідси і характерний насичений бурштиновий колір, ледь помітні деревинні нотки та яскраво виражені ноти ванілі. Саме нові бочки дозволяють цьому віскі дозрівати за досить короткий проміжок часу.
Jack Daniel's цінується не за роки витримки, а за зрілий смак, тому віскікурня має цілий штат дегустаторів, які й визначають момент дозрівання напою. Віскікурня Jack Daniel’s і донині свято шанує традиції виробництва, закладені його засновником містером Джеком.
Основні нагороди, завойовані Jack Daniel’s у світі:
1904:   Перша золота медаль на всесвітній ярмарці в Сент-Луїсі.
1905:   Перша міжнародна золота медаль в Льєжі, Бельгія.
1913:    Лем  Мотлоу  виставив  на  конкурс  Jack  Daniel  `s  і  отримав  золоту  медаль  в  Генті,  Бельгія.
1914:   Золота медаль на англо-американській виставці в Лондоні.
1915:   Почесний сертифікат Інституту гігієни, виданий Jack Daniel `s в Лондоні.
1954:   Зірка якості в Брюсселі, Бельгія.
1981:     Золота  медаль  з  пальмовим  листям,  нагорода  Institut  Pour  Les  Selection  De  La  Qualite, Амстердам.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас