Брокерам Гонконгу скоротили обідню перерву на півгодини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Брокерам Гонконгу скоротили обідню перерву на півгодини

233
Керівництво Гонконгської фондової біржі скоротило обідню перерву для брокерів на півгодини, незважаючи на неодноразові протести співробітників. Про це повідомляє BBC News.
В середині січня трейдери Гонконгської біржі вийшли на вулиці, виступаючи проти зменшення тривалості ланчу з півтори години до години. Як пише The Hong Kong Standard, брокери вказували, що багато хто використовує обідню перерву для того, щоб проводити зустрічі з клієнтами в ресторанах.
До минулого року перерва на ланч для співробітників біржі Гонконгу становила дві години і була найтривалішою серед 20 найбільших фондових майданчиків світу. Однак для підвищення ефективності роботи біржі її керівництво вирішило зменшити обідню перерву на 30 хвилин і починати торги на півгодини раніше.
У підсумку після всіх змін Гонконгська біржа буде працювати з 9:30 до 16:00, і з урахуванням годинної перерви тривалість робочого дня складе 5,5 години. Для порівняння, біржа в Шанхаї, з якою гонконгська конкурує за право вважатися основним центром торгівлі китайськими цінними паперами, працює з 9:30 до 15:00 (перерва - з 11:30 до 13:00). При цьому, наприклад, біржі в Лондоні і Парижі працюють по 8,5 години, а в Нью-Йорку - 6,5 години.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас