Політологи: Путін посилить тиск на Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Політологи: Путін посилить тиск на Україну

835
За президентства Володимира Путіна посилиться економічний тиск Росії на Україну, продовжаться економічні війни, переконаний директор Інституту політичних, соціологічних і маркетингових досліджень імені Тараса Шевченка Володимир Бондаренко.
"Буде посилено економічний тиск, продовжаться економічні війни між Україною і Росією. Основна мета - втрата економічної та політичної незалежності України та її вступ до ЄврАзЕС", - сказав він на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в понеділок в Києві.
На думку політолога, почнеться новий період переділу української власності на користь північного сусіда, продовжаться спроби захопити газотранспортну систему країни.
У свою чергу директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко озвучив думку, що Москва у відносинах з Києвом буде використовувати тактику "батога і пряника".
"Росія буде використовувати як батіг, так і пряник у відносинах з Україною. Батіг вже використовувався, можливо, буде пауза для пряника", - сказав політолог.
Говорячи про вплив закінчення президентських виборів у Росії на україно-російські газові переговори, Фесенко зазначив, що переговори, швидше за все, відновляться на рівні президентів двох країн.
На його думку, основною проблемою газових переговорів є відсутність у сторін компромісного рішення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас