Омельченко: Попов так і не повернув Києву вкрадені командою Черновецького активи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омельченко: Попов так і не повернув Києву вкрадені командою Черновецького активи

Казна та Політика
404
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов займається популізмом і не бажає боротися зі зловживаннями команди мера Леоніда Черновецького.
Про це в інтерв'ю ZN.UA заявив колишній мер Києва, а зараз народний депутат Олександр Омельченко.
"Навіщо Попов на всю країну озвучив багатомільярдні суми збитку, завдані Києву командою "черновецьких", якщо до цих пір не повернув головні активи Києву? Київміськбуд, Київгаз, Київводоканал, Київенерго, алюмінієвий завод в Броварах, землі аеропорту Жуляни, банк "Хрещатик" та ін. столиця не отримала назад", - підкреслив Онищенко.
І при цьому "Черновецький роз'їжджає по світу з новою дружиною і мільярдами грошей київської громади", нагадав Омельченко.
Крім того, він різко розкритикував фінансовий стан Києва і "досягнення" київської влади. "Бюджет провалено. Його невиконання в 2011 році 2 млрд. 700 млн грн. Борги колосальні. Бюджет 2012 - скромний і також дуже-дуже сумнівний. Єдине, що зробили, це добудували мости, розв'язки, дороги та станції метро, які починала ще наша команда. Честь і хвала президенту і Кабміну, які дали на це гроші. А далі що?" - запитав колишній мер.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас