Севастополь попросив Кабмін про допомогу в оформленні кредиту для оплати боргу за газ в обсязі 23 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Севастополь попросив Кабмін про допомогу в оформленні кредиту для оплати боргу за газ в обсязі 23 млн грн

Казна та Політика
124
Севастопольська міська державна адміністрація (СМДА) попросила допомогу Кабінету міністрів України в питанні оформлення кредиту для погашення боргів комунальних підприємств за газ в розмірі 23 млн грн. Про це повідомила прес-служба СМДА.
"Нам так і не вдалося знайти банк, який запропонував би прийнятні умови кредитування. Ми просимо у Києва підтримки з рефінансуванням, так як ті 22% за кредитом, які пропонують нам сьогодні банки, для міста є непосильними", - зазначив голова міської адміністрації Володимир Яцуба.
За його словами, в процесі наведення порядку по платежах виявилася ще одна проблема, яка, на його думку, характерна не тільки для Севастополя: багато невеликих фірм, зареєстровані за адресами житлових квартир і неправомірно оплачують послуги за тарифами для населення.
"Тут потрібна скоординована робота податкової адміністрації, інших контролюючих органів, ми таку роботу вже почали і доведемо до логічного завершення", - запевнив Яцуба.
Ще однією причиною оплати за газ не в повному обсязі стала відсутність коштів у бюджетних організацій, яким їх до цих пір не перерахувало казначейство. "В цілому, ситуація під контролем, ми підтягнемо роботу і найближчим часом по даному показнику вийдемо на гідний рівень", - підкреслив глава виконавчої влади міста.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас