Що відбувається в економіці? Дізнайся з відповідей Олега Устенка! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що відбувається в економіці? Дізнайся з відповідей Олега Устенка!

564
29 лютого на Finance.ua відбулось відеоінтерв'ю з відомим експертом, виконавчим директором Міжнародного Фонду Блейзера Олегом Устенко.
До відеоінтерв'ю надійшло близько 20 питань, на які пан Устенко із задоволенням відповів. У що вигідно інвестувати в Україні? Чи справді Україні незабаром загрожує дефолт? Як вирішити питання проблемної заборгованості банків і коли банки відчують підйом? Відповіді на ці та інші питання вже доступні на сторінці Відеоінтерв'ю з Олегом Устенко.
Довідка про гостя:
Олег Устенко - виконавчий директор Міжнародного Фонду Блейзера (The Bleyzer Foundation). Здійснені ним фінансово-економічні дослідження і розробки сфокусовані на країнах з перехідною економікою і такою, що розвивається. Країни СНД та України представляють його основний інтерес.
Пан Устенко приєднався до команди Міжнародного Фонду Блейзера в 2004 році, і починаючи з цього часу активно брав участь в усіх основних проектах Фонду, включаючи проекти, пов'язані з макроекономічними оцінками і якістю інвестиційного клімату в регіоні. Він консультує українську владу й уряди інших країн СНД з питань економічної політики, активний учасник найбільш важливих економічних подій в регіоні. Пан Устенко - один з найбільш публікованих і цитованих економістів в Україні.
До приєднання до команди Фонду Олег активно брав участь в різних проектах, здійснених Світовим Банком, Організацією Економічного Співробітництва та Розвитку, урядів країн СНД і провідних університетів світу, включаючи Гарвард і Массачусетський Інститут Технологій.
Пан Устенко має ступінь Магістра Гарвардського Університету, кандидата економічних наук Київського Національного Економічного Університету. Він також був докторантом в університеті Brandeis.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас