Біля стадіону Олімпійський аномально дорожчає нерухомість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біля стадіону Олімпійський аномально дорожчає нерухомість

Нерухомість
2907
На тлі загальної стагнації ринку нерухомості, в Києві, з'явилася "аномальна зона", в якій вартість квартир стійко зростає. Ріелтори умовно охрестили розташовані під стадіоном "Олімпійський" об'єкти "зоною Євро-2012".
За даними DOM.ria.ua, вартість тих же або аналогічних квартир в районі Палацу Спорту і бульвару Лесі Українки, в порівнянні з осінню 2011, вже зросла на 10-15%. У той же час, з наближенням футбольного чемпіонату Євро-2012 така закономірність, ймовірно, посилиться ще більше, прогнозують аналітики.
Такий "феномен" пояснюється тим, що власники нерухомості в цих районах в переддень Євро-2012 навмисно завищують ціни, мотивуючи це наявністю додаткового попиту на квартири для переобладнання їх під готельний бізнес та розміщення вболівальників.
Тим не менш, практично відразу після закінчення Євро-2012, ціни, за прогнозами експертів, мають повернутися на колишній рівень. "Тому всім охочим придбати житло у вищевказаних районах варто відкласти покупку на 4-5 місяців і, таким чином, заощадити пристойні гроші", - радять аналітики.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас