В Одесі пограбували відділення банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Одесі пограбували відділення банку

Кримінал
333
Двоє невідомих пограбували відділення банку "Фінанси та кредит" на вул. Балківській, 28 в Одесі, повідомив виконуючий обов'язки начальника відділу зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко.
За його словами, пограбування сталося близько 16.00. До моменту приїзду на місце події співробітників міліції злочинці зникли в невідомому напрямі, передає Інтерфакс.
За даними міліції, обидва злочинці були в масках, в одного з них в руках був предмет, схожий на пістолет, у іншого - молоток.
У прес-службі міської міліції Одеси також повідомили, що в момент появи злочинців у відділенні банку знаходилися декілька співробітниць, а також відвідувач. Злочинці наказали всім лягти на підлогу, самостійно зібрали гроші і пішли. При цьому опитані міліцією співробітниці банку заявили, що пістолет був дуже схожий на іграшковий, і вони більше злякалися молотка.
Усього злочинці забрали близько 100 тис грн. Точна сума буде встановлена після проведення інвентаризації, зазначили в прес-службі міської міліції.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас