ДПЕК Ахметова взяла в кредит чверть мільярда доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДПЕК Ахметова взяла в кредит чверть мільярда доларів

Кредит&Депозит
540
Найбільший український енергохолдинг ДПЕК підписав угоди з UniCreditBank Austria AG і Укрсоцбанком (Київ), що входить в UniCredit Group, про відкриття трирічних кредитних ліній відповідно на $150 млн і $110 млн.
Як зазначено в біржовому повідомленні ДПЕК в середу, кошти першої кредитної лінії будуть використані на загальні корпоративні цілі, включаючи, але не обмежуючись, фінансування оборотного капіталу і капітальних вкладень у відповідності з довгостроковою стратегією групи розвитку бізнесу.
Друга кредитна лінія залучена для фінансування оборотного капіталу.
Операція була організована Укрсоцбанком, членом UniCredit Group.
"ДПЕК активно співпрацює з місцевими та іноземними банками для фінансування стратегічних проектів компанії. У порівнянні з нашими колегами, компанія є однією з найбільш ефективних з точки зору стабільних фінансових показників, що відображають нашу здатність обслуговувати свої зобов'язання. Це дозволяє нам працювати далі на ринках капіталу для залучення додаткових кредитних, якщо це необхідно, зберігаючи при цьому високий рівень ліквідності", - прокоментував угоди фінансовий директор ДПЕК Всеволод Старухін.
"Банк також розглядає можливість надання ДПЕК інших високоякісних структурованих фінансових продуктів для підтримки його планів з модернізації та розширення", - зазначив начальник департаменту корпоративного фінансування та консультаційних послуг Укрсоцбанку.
Раніше повідомлялося, що ДПЕК планує провести первинне публічне розміщення акцій (IPO) столичної енергокомпанії ПАТ Київенерго.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас