Акімова розповіла про принциповість Януковича щодо спрощення роботи підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акімова розповіла про принциповість Януковича щодо спрощення роботи підприємців

Казна та Політика
638
Президент України Віктор Янукович займає принципову і послідовну позицію щодо необхідності спрощення умов роботи підприємців в нашій країні та покращення бізнес-клімату. Про це сказала перший заступник глави Адміністрації Президента, повідомили УНН в прес-службі Глави держави.
"За останні два роки зроблені суттєві кроки для поліпшення бізнес-клімату. Це стало можливим завдяки наполегливій позиції Глави держави щодо усунення надмірного регулювання бізнесу, впорядкування діяльності контролюючих органів, імплементації директив Євросоюзу в чинне українське законодавство", - зазначила І.Акімова.
Вона додала, що відповідні зміни підтримали фахівці міжнародних фінансових організацій.
Говорячи про позитивні зрушення у реформуванні дозвільної системи, І.Акімова відзначила: зараз визначено вичерпний перелік дозвільних документів, який раніше мав стійку тенденцію до розширення.
"Зроблені кроки для скорочення передумов корупції - так, підприємець більше не контактує особисто з представниками дозвільних органів. Всі дозволи видаються виключно через державного адміністратора за принципом "єдиного вікна", - сказала Перший заступник Глави Адміністрації.
Вона також звернула увагу на проведену ревізію регуляторного поля на місцях, в результаті якої були скасовані застарілі норми регулювання більшості сфер господарської діяльності.
Крім того, зазначила, І.Акімова, тепер виробник не повинен проходити обтяжливу процедуру сертифікації товарів, якщо вони не несуть загрози для життя і здоров'я людини.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас