Підприємства Києва в 2011р за фактом ухилення від сплати податків відшкодували 82 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємства Києва в 2011р за фактом ухилення від сплати податків відшкодували 82 млн грн

Кримінал
235
Столичні підприємства в 2011 році з метою звільнення від кримінальної відповідальності за ухилення від сплати податків відшкодували 82 млн грн, повідомляє прес-служба Державної податкової служби в Києві в понеділок.
"Практично кожна десята кримінальна справа, порушена слідчими податкової міліції за фактами ухилення від сплати податків, направляється в суд для звільнення винної особи від кримінальної відповідальності у зв'язку з повною сплатою викликаної злочинними діями шкоди", - цитує прес-служба начальника управління податкової міліції ДПС Києва Ігоря Усика.
В ДПС Києва зазначають, що за підсумками 2011 року від кримінальної відповідальності звільнені фігуранти 30 відповідних справ, які відшкодували завдані збитки.
"Законодавство країни дозволяє платникам податків, що добровільно відшкодували завданий держбюджету збиток, уникнути кримінального покарання і продовжувати підприємницьку діяльність, отримуючи прибуток як для власних потреб, так і у вигляді податків для потреб держави", - зазначив І.Усик.
Як повідомлялося, столична податкова міліція в 2011 році направила в держбюджет 104 млн грн за закритими кримінальними справами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас