Путін: Росія може надати пряму фінансову допомогу країнам Європи, що постраждали від кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін: Росія може надати пряму фінансову допомогу країнам Європи, що постраждали від кризи

365
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін не відкидає можливості надання прямої фінансової допомоги країнам Європи, що постраждали від кризи.
"Очевидно, що від стану справ у європейців значною мірою залежать перспективи розвитку всієї глобальної економічної конструкції. Росія активно підключилася до міжнародних заходів з підтримки постраждалих європейських економік, послідовно бере участь у виробленні колективних рішень по лінії МВФ. Не відкидаємо, в принципі, і можливості надання в деяких випадках фінансової допомоги прямо", - написав В.Путін у своїй статті "Росія і мінливий світ", опублікованій в газеті "Московские новости".
Разом з тим, вважає прем'єр, зовнішні фінансові вливання здатні вирішити проблему лише частково і для повноцінного виправлення ситуації потрібні енергійні заходи системного характеру.
"Перед європейськими керівниками стоїть завдання проведення масштабних перетворень, що принципово змінять багато фінансово-економічних механізмів, що забезпечать справжню бюджетну дисципліну. Ми зацікавлені в сильному Європейському союзі, яким його бачать, наприклад, Німеччина і Франція, зацікавлені в реалізації потужного потенціалу Росії та ЄС", - вважає він.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас