Сайт Народної самооборони "завалили", щоб не допустити трансляції суду над Луценком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сайт Народної самооборони "завалили", щоб не допустити трансляції суду над Луценком

Кримінал
1159
Сайт партії "Народна самооборона", на якому сьогодні мала проводитися пряма трансляція винесення вироку колишньому міністру внутрішніх справ України Юрію Луценку, недоступний.
"Враховуючи анонсування прямої трансляції на сайті "Народної самооборони" за кілька днів до судового засідання, прес-служба партії припускає, що сайт був спеціально "завалений", щоб виключити трансляцію вироку Юрію Луценку", - повідомили в коментарі ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі партії.
Крім того, в прес-службі додали, що судовий зал розділений огорожею, що створює технічні проблеми для телеканалів, щоб організувати пряму трансляцію.
В результаті, зараз прямої трансляції вироку немає ні на телеканалах, ні в Інтернеті.
Нагадаємо, Луценка звинувачують у злочинній змові з його водієм Леонідом Приступлюком, якому екс-міністр без черги виділив квартиру і якого нібито незаконно підвищили у званні, внаслідок чого Приступлюк отримував підвищені зарплату і пенсію. Також ставлять в провину колишньому головному міліціонеру занадто помпезне святкування Дня міліції за 300 тисяч гривень.
Сторона звинувачення вважає провину Луценка повністю доведеною і просить суд засудити екс-міністра до 4,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирок Луценку буде винесено сьогодні, 27 лютого.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас