Азаров: Уряд запровадить соцзамовлення для благодійних організацій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Уряд запровадить соцзамовлення для благодійних організацій

Казна та Політика
182
Уряд запровадить соціальне замовлення для благодійних організацій, що надають допомогу соціально незахищеним верствам населення. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час консультацій з громадськими організаціями щодо питань соціального захисту населення, повідомляє прес-служба уряду.
"Держава має напрацювати принципи соціального замовлення і передбачати в бюджеті певні ресурси на реалізацію такого соціального замовлення благодійними організаціями", - зазначив глава уряду.
Прем'єр-міністр наголосив на необхідності на законодавчому рівні визначити засади діяльності таких благодійних організацій.
Він також запропонував благодійним організаціям створити об'єднання для більш тісної співпраці з Урядом у вирішенні питань соціально незахищених громадян. "Було б набагато простіше, якби всі благодійні організації об'єдналися хоча б на рівні координації, вибрали б собі коаліційне керівництво - 10-15 осіб, які б взаємодіяли з нами і ми могли б максимально скоординувати нашу роботу", - сказав прем‘єр-міністр.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас