Клінтон запропонувала Сирії допомогу в розмірі 10 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клінтон запропонувала Сирії допомогу в розмірі 10 млн дол.

Казна та Політика
111
Держсекретар США Хілларі Клінтон, виступаючи на зустрічі групи "Друзі Сирії", запропонувала Сирії 10 мільйонів доларів для забезпечення гуманітарної допомоги жителям країни.
Також Клінтон зазначила, що сирійський режим заплатить "високу ціну" у випадку, якщо продовжить ігнорувати вимоги міжнародного співтовариства і продовжить "пригнічувати права сирійського народу", повідомляє РИА Новости з посиланням на AFP.
"Якщо режим Асада продовжить заперечувати цю рятівну для жителів допомогу, на його руках буде ще більше крові", - заявила Клінтон.
Раніше Клінтон назвала опозиційну сирійську національну раду (СНР) "представником народу" цієї країни, який заслуговує на довіру.
Нагадаємо, в п'ятницю, 24 лютого, в Тунісі проходить конференція "Друзів Сирії" за участю представників близько 60 держав, міжнародних і регіональних організацій. Головною метою зустрічі названо посилення міжнародного тиску на режим Башара Асада для припинення насильства в Сирії та проведення якнайшвидших кардинальних демократичних змін. У зустрічі не беруть участі Росія і Китай, які висловили раніше сумнів у цілях конференції.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас