ВР сьогодні планує заслухати Присяжнюка і Грищенка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВР сьогодні планує заслухати Присяжнюка і Грищенка

Казна та Політика
178
Верховна Рада (ВР) України повинна сьогодні заслухати міністра аграрної політики і продовольства Миколу Присяжнюка та міністра закордонних справ Костянтина Грищенка. Про це йдеться в порядку денному роботи парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.
Народні депутати також, відповідно до порядку денного, повинні розглянути Митний кодекс з пропозиціями Президента, а також закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з ухваленням Митного кодексу з пропозиціями Президента". Доповідати буде голова комітету з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики Віталій Хомутинник.
Після цього парламентарії розглянуть у другому читанні проект закону "Про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112", а також проекти законів про внесення змін до Податкового кодексу. Доповідати будуть перший заступник міністра юстиції Інна Ємельянова, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко і заступник міністра фінансів Сергій Рибак.
Депутати мають розглянути проект закону "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо приведення у відповідність з рішенням КСУ від 11 жовтня 2011 р.", а також зміни до законів щодо забезпечення соціальних гарантій працівникам гірничих, шахтобудівних (вуглебудівних) підприємств, державних воєнізованих аварійно-рятувальних служб у вугільній промисловості.
Депутати планують проголосувати за визнання таким, що втратив силу, закону України "Про реструктуризацію заборгованості з виплат, передбачених ст. 57 закону про освіту", а також зміни в цивільний процесуальний кодекс та зміни до закону про судоустрій та статус суддів.
Останнім питанням депутати мають розглянути проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів з метою забезпечення реформування нафтогазового комплексу". Доповідати буде заступник міністра енергетики та вугільної промисловості Володимир Макуха.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас