Кабмін заслухає Колесникова і Близнюка відносно виконання Держпрограми розвитку внутрішнього виробництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін заслухає Колесникова і Близнюка відносно виконання Держпрограми розвитку внутрішнього виробництва

Казна та Політика
214
Кабінет міністрів України на своєму сьогоднішньому засіданні заслухає віце-прем'єр-міністра, міністра інфраструктури Бориса Колесникова та міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолія Близнюка щодо виконання Державної програми розвитку внутрішнього виробництва. Про це йдеться в порядку денному засідання, опублікованому на офіційному веб-сайті Кабміну.
Уряд розгляне проекти законів: "Про внесення змін до статті 1 закону України "Про збір на обов'язкове державне пенсійне страхування", "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо рекомендаційних переліків структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій)", "Про внесення змін до закону України "Про затвердження загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, огляду і підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009-2013 роки", "Про внесення змін до закону України "Про нотаріат".
Крім того, будуть розглянуті проекти урядових постанов: "Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 21 грудня 2001 р. № 1713 (щодо оплати або відшкодування вартості послуг, наданих окружним і дільничним виборчим комісіям під час підготовки та проведення виборів народних депутатів України)", "Про внесення змін до порядку використання коштів резервного фонду бюджету", "Про внесення зміни до постанови Кабінету міністрів України від 22 червня в 2011 р. № 704 (щодо державної цільової програми з формування екологічної мережі)", "Про затвердження порядку та умов надання у 2012 році субвенції з державного бюджету бюджету м. Дніпропетровська на продовження будівництва автомобільної дороги в м. Дніпропетровську на ділянці від вул. Кайдацький шлях до автомобільної дороги Київ-Луганськ-Ізварино", "Про затвердження порядку та умов надання в 2012 році субвенції з державного бюджету міському бюджету м. Бровари на будівництво тролейбусної лінії Бровари - Київ", "Про кількість заступників голів місцевих державних адміністрацій".
Кабмін також розгляне проекти урядових розпоряджень: "Про затвердження плану заходів щодо реалізації стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2015 року", "Про створення умов для впровадження міжнародних стандартів фінансової звітності".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас