До чоловічого і жіночого днів КМДА роздасть одноразову допомогу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До чоловічого і жіночого днів КМДА роздасть одноразову допомогу

Казна та Політика
203
Київська міська державна адміністрація (КМДА) виділила 12,8 мільйона гривень на одноразову допомогу малозабезпеченим жителям столиці з нагоди Дня захисника Вітчизни та Міжнародного жіночого дня.
Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.
Надання одноразової допомоги передбачається членам сімей загиблих в Афганістані, тим, хто отримує пенсію у зв'язку з втратою годувальника або допомогу на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, а також малозабезпеченим сім'ям, в тому числі багатодітним.
Крім того, допомога буде надана інвалідам першої групи, розмір пенсійної виплати яких не перевищує 900 гривень, інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, які отримують соцдопомогу.
Допомогу планується надати тим, хто отримує допомогу на дітей, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, а також малозабезпеченим особам, які проживають разом з інвалідом I чи II групи внаслідок психічного розладу.
Крім того, допомогу отримають інваліди II групи, непрацюючі інваліди III групи, а також непрацюючі пенсіонери, розмір пенсійних виплат яких не перевищує 900 гривень.
Допомога також буде надана одиноким матерям, які отримують держдопомогу на дітей з урахуванням доходів, одержувачам компенсації по догляду за інвалідом I групи або престарілим, який досяг 80-річного віку, та одержувачам державної допомоги при усиновленні дитини.
Як повідомлялося, в листопаді 2011 р. Кабінет міністрів заявив про намір розширити перелік категорій малозабезпечених сімей з дітьми, яким надається державна соціальна допомога.
У грудні 2010 року Верховна рада ввела виділення державної щомісячної допомоги малозабезпеченим сім'ям на виховання дітей від 3 до 18 років.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас