Законопроект про вищу освіту поки не може замінити урядовий — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Законопроект про вищу освіту поки не може замінити урядовий

147
Прем'єр-міністр України Микола Азаров упевнений, що розроблений робочою групою законопроект про вищу освіту "досить сирий", і їм не можна замінити сьогоднішній день законопроект, представлений раніше урядом. Про це він заявив під час зустрічі керівників вузів, профспілок, представників студентських організацій, присвячених обговоренню законопроекту про освіту, передає РБК-Україна.
"Вчора мені робоча група у складі Михайла Згуровського і Максима Луцького досить докладно розповіла про ту роботу, яка була з доопрацювання закону. По суті, якщо чесно говорити, вийшов новий закон. Коли ми його почали детально обговорювати, стало ясно, що він досить сирий, щоб можна було сказати: добре, ми цей забираємо, і ось вам на заміну. В такому вигляді, в якому він був вчора мені представлений, його не можна винести навіть на засідання уряду", - сказав Азаров.
Він також підкреслив, що закон про освіту в Україні - це "одне із найбільш глобальних питань", і тому він повинен прийматися з максимальною обережністю, оптимальною виваженістю і обговоренням суспільством.
24 січня 2012 р. прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив створити оперативну групу з доопрацювання закону про вищу освіту, головою якої призначив в.о. ректора НТУ "КПІ" Михайла Згуровського.
Відповідний законопроект №9955 "Про вищу освіту" був внесений до Верховної Ради України (ВР) 28 грудня 2011 р.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас