Іран підписав контракт на 800 млн дол. на розробку трьох нафтових родовищ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іран підписав контракт на 800 млн дол. на розробку трьох нафтових родовищ

Енергетика
523
Іран підписав контракт на розробку нафтових родовищ "Кухмонд", "Какі" і "Бушган" на 800 млн дол, повідомляє Bloomberg.
Вчора відповідний договір з Тегераном підписали Petroleum Engineering and Development Co., філія National Iranian Oil Co., і Inter Naft Gas Prom Pars Co. Остання компанія, яка базується в Тегерані і має партнерів в Україні, згідно з повідомленням, прагне сприяти економічному розвитку обох країн.
Родовище важкої нафти "Кухмонд" розташоване на відстані 80 км. на схід від портового міста Бушер. Запаси родовища оцінюються в 1 млрд бар. Родовище "Какі" розташоване недалеко від міста Хорма, Його запаси оцінені в 780 млн бар. легкої нафти. "Бушкан" з запасами 340 млн. бар. знаходиться на відстані 100 км. на північ від Бушера.
Згідно з угодою, ці три родовища будуть розвідувати в два етапи і будуть видобувати по 11 тис. бар. сирої нафти після завершення першої фази і в два рази більше - по завершенню другої.
Inter Naft Gas Prom Pars Co. була заснована в 2009 р. для розвитку економічного і соціального партнерства Ірану та України. Головний офіс знаходиться в Тегерані. Один з офісів також розташований в Києві.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас