Євродепутат: В ЄС негативно сприйняли звільнення Клюєва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Євродепутат: В ЄС негативно сприйняли звільнення Клюєва

605
Депутат Європейського парламенту Павло Коваль заявляє про негативну реакцію Європейського Союзу на звільнення Андрія Клюєва з посади першого віце-прем'єр-міністра, міністра економічного розвитку і торгівлі. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "День".
"Зрозуміло, треба відкрито сказати, що в Брюсселі (Бельгія) не дуже добре сприйняли те, що Клюєв перейшов з посади першого віце-прем'єра в РНБО... Там вважають, що це рішення не буде допомагати процесу переговорів", - сказав він.
Депутат зазначив, що Клюєв був успішним парламентарієм і впливовим політиком, завдяки чому він зумів успішно завершити переговори щодо угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі між Україною та ЄС.
Коваль також висловив думку, що нове призначення пов'язано з майбутніми виборами Верховної Ради.
Як повідомлялося, 14 лютого президент Віктор Янукович звільнив Раїсу Богатирьову з посади секретаря РНБО, призначивши замість неї Клюєва, який раніше обіймав посаду першого віце-прем'єра, міністра економічного розвитку і торгівлі.
Депутат Верховної ради (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона"), голова парламентського комітету з національної безпеки та оборони Анатолій Гриценко прогнозує, що РНБО сконцентрується на передвиборній діяльності Партії регіонів після призначення секретарем РНБО Клюєва. Клюєв - керівник виборчого штабу ПР на виборах Ради, які пройдуть в жовтні.
За матеріалами:
День
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас