Підприємці київського ринку Юність прийдуть мітингувати на Банкову — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємці київського ринку Юність прийдуть мітингувати на Банкову

358
Сьогодні підприємці столичного ринку "Юність", де пройшов демонтаж, мають намір йти страйкувати під Адміністрацію Президента.
Як повідомляє газета Сегодня, вони вже заручилися підтримкою інших ринків.
Як відзначає видання, в 6 ранку 20 лютого кілька автобусів з представниками КП "Київблагоустрій" приїхали зносити торговельні точки. Також на місце прибула велика кількість співробітників міліції. Перекрили і частину дороги, через що деякі маршрутки були змушені змінювати свій маршрут.
В результаті бійки декілька підприємців втратили свідомість, а одному з них зламали руку. Щоб розігнати людей, міліція застосувала вогнегасники, повідомляє газета. Під знесення повинні піти всі 163 робочі місця.
"Відповідно до припису прокуратури Києва і рішенням комісії КМДА з питань розміщення МАФів, на ринку "Юність" на перехресті вул. Миропільської і Шолом-Алейхема комунальні служби почали демонтаж незаконних торговельних точок. Міліція забезпечувала охорону порядку. За дрібне хуліганство затримали і доставили в райвідділ 3 осіб", - зазначили в міліції Києва.
Як повідомлялося, 20 лютого, демонтували криті торговельні споруди ТОВ "Лівадія Груп" біля столичного ринку "Юність", які розташовані на розподільчій смузі на перетині вулиць Шолом Алейхема і Братиславської. Відповідне рішення ухвалене на виконання припису прокуратури Києва і вимог КП "Водоканал", оскільки тимчасові торговельні споруди розташовані на водоводі 1200 мм і взагалі не мають дозвільної документації на розміщення.
Пізніше начальник Головного управління контролю за благоустроєм Київської міської адміністрації Сергій Садовий прийняв рішення призупинити роботи з демонтажу тимчасових споруд ринку "Юність".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас