Прем'єр: Співпраця України з МС у форматі "3+1" зберігає свою актуальність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр: Співпраця України з МС у форматі "3+1" зберігає свою актуальність

Казна та Політика
137
Співпраця України з Митним союзом, до якого входять Росія, Білорусь і Казахстан, у форматі "3+1" зберігає свою актуальність. Про це прем'єр-міністр України Микола Азаров сказав під час зустрічі з головою Державної думи Федеральних Зборів Російської Федерації Сергієм Наришкіним, пише Уніан.
"Ті пропозиції, які ми висловили щодо формату, наприклад, "3+1" вони є і зберігають свою актуальність", - сказав прем'єр.
Азаров підкреслив, що уряд України уважно відстежує всі позитивні моменти в діяльності інтеграційних об'єднань, в яких беруть участь країни СНД.
"Ми уважно стежимо за тим, як працює Митний союз, як працює євразійська модель інтеграції, наш уряд уважно відстежує всі позитивні моменти, які є в діяльності цих інтеграційних об'єднань", - сказав Азаров.
Він підкреслив, що інтеграція допомагає країнам виходити з економічної кризи. І це видно зараз на прикладі Греції, яка входить до Євросоюзу.
Раніше Азаров, говорячи про перспективи співпраці України з Митним союзом, заявив, що формула "3+1" є єдино можливою формою співпраці України з МС.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас