Українські фондові індекси в понеділок вранці рухаються різноспрямовано — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські фондові індекси в понеділок вранці рухаються різноспрямовано

Фондовий ринок
63
Українські фондові індекси в понеділок вранці продовжили різноспрямований рух, що намітився в п'ятницю: індекс "Української біржі" (УБ) за перші п'ять хвилин торгів виріс на 0,2% - до 1510,8 пункту, індекс ПФТС - просів на 0,05 %, до 566,53 пункту.
Вранці на УБ з найбільшим зростанням торгувалися акції Авдієвського коксохіму (+2,14%), Єнакіївського метзаводу (+0,53%) і "Мотор Січі" (+0,5%). Ціна акцій Алчевського меткомбінату знизилася на 0,19%.
На ПФТС просіли папери Маріупольського заводу важкого машинобудування (-0,19%) і Ясинівського коксохіму (-2,67%). Виросли котирування Авдієвського коксохіму (+0,68%).
Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник відділу інвестконсалтингу інвесткомпанії "Альтана Капітал" Андрій Тарасенко, в центрі уваги інвесторів в понеділок буде засідання Єврогрупи, присвячене обговоренню виділення фінансової допомоги Греції. Після виконання країною низки умов, вірогідність позитивного результату знаходиться на високому рівні, що сприяє оптимізму на ринках.
За словами аналітика ІГ "ТАСК" Андрія Шевчишина, український ринок акцій залишається в зоні негативного тренда. Повне нівелювання світових тенденцій свідчить про прогресуючий песимізм інвесторів.
Фондові майданчики США не працюють - в країні вихідний день у зв'язку зі святкуванням Дня президентів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас