Мін'юст оприлюднив офіційні дані про угоди з нерухомістю в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мін'юст оприлюднив офіційні дані про угоди з нерухомістю в Києві

Нерухомість
563
Міністерство юстиції оприлюднило дані про кількість проведених операцій з нерухомістю в Києві, повідомили Корреспондент.biz в ІАП Столична нерухомість.
Так, зазначили у виданні, протягом 2011-го року державними і приватними нотаріусами Києва було зареєстровано 38 852 договори відчуження нерухомого майна.
Як повідомила заступник начальника Управління нотаріату Головного управління юстиції у м. Києві Вікторія Домашенко, левова частка цих договорів припадає на відчуження квартир і будинків (житлова нерухомість) - 30 885.
Як пояснила Домашенко, в звіті, який зобов'язані подавати нотаріуси в Мін'юст, відсутній поділ кількісних показників за договорами відчуження квартир та житлових будинків.
Разом з тим, відзначають в Столичній нерухомості, оскільки такі звіти нотаріуси подають раз на півроку, видно, що в другому півріччі ринок нерухомості Києва був жвавішим, ніж у перші шість місяців року.
Зокрема, додали експерти, за перше півріччя нотаріуси зареєстрували 15883 договори відчуження нерухомості (з них 12 372 стосувалися житлової нерухомості), а за друге - вже 23019 (з них - 18 513 по квартирах і будинках).
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас