Власенко розповів свою версію можливого зриву обстеження Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власенко розповів свою версію можливого зриву обстеження Тимошенко

1341
Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що керівник медкомісії від МОЗ Раїса Мойсеєнко поширює неправдиву інформацію про те, що екс-прем'єр нібито відмовилася від обстеження її медиками міжнародної комісії.
Про це повідомляє прес-служба БЮТ.
За словами Власенка, в разі зриву обстеження Тимошенко міжнародними лікарями, відповідальність за це буде нести влада і ті, хто, на замовлення Банкової, поширюють неправдиву інформацію.
Захисник зазначив, що "Тимошенко, як і заявляла про це раніше, готова до обстеження медиками міжнародної комісії, - вона проти лікарів від МОЗ, які є залежними від влади".
Інформацію про те, що Тимошенко нібито відмовляється від обстеження міжнародними лікарями, Власенко вважає абсурдною і такою, що не відповідає дійсності.
Він підкреслив, що Тимошенко "сьогодні заявила те ж, на чому акцентувала раніше".
Власенко також нагадав, що Тимошенко сама наполягала, щоб її обстежили закордонні лікарі. За його словами, "Тимошенко і зараз наполягає на обстеженні її закордонними лікарями, що може статися в присутності представника медичної частини пенітенціарної служби, як це і передбачено законом".
"Відповідальність за можливий зрив місії міжнародної медичної комісії з обстеження здоров'я Тимошенко повністю покладається на діючу українську владу і тих, хто поширює неправдиву та недостовірну інформацію", - зазначив захисник.
Власенко також звернув увагу на те, що Мойсеєнко сьогодні неодноразово заявляла, що якщо Тимошенко відмовиться від обстеження українськими лікарями, призначеними МОЗ, то ці лікарі не будуть брати участь в обстеженні і це не вплине на результати роботи комісії.
Нагадаємо, Державна пенітенціарна служба повідомила, що Тимошенко відмовилася від медичного обстеження стану здоров'я на її ж вимогу, про що складено відповідний акт.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас