Apple подала новий позов проти Samsung — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple подала новий позов проти Samsung

587
Apple Inc звернулася до федерального суду Каліфорнії з позовом проти Samsung Electronics Co Ltd, згідно з яким південнокорейська компанія повинна припинити продаж нових смартфонів Galaxy Nexus, що порушують, на думку американської компанії, патентні права.
У позові, поданому минулого тижня в місті Сан-Хосе, Apple стверджує, що Galaxy Nexus порушує патент - це стосується таких функцій смартфона як розблокування телефону завдяки перегортанню картинки і голосовий пошук інформації.
Представники Samsung поки не прокоментували позов Apple, передає BFM.ru.
Американська компанія починає нову юридичну атаку на Samsung, програвши минулий раунд. Apple подавала позов проти свого конкурента в тому ж суді в квітні минулого року. Тоді вона стверджувала, що Samsung незаконно скопіював конструктивні особливості та зовнішній вигляд іконок екрана iPhone і iPad. Справа за цим позовом ще триває, хоча в грудні Apple програла попереднє слухання щодо заборони продажу Galaxy Nexus і планшетів Samsung. Apple визнала поразку і заявила, що тепер подає позов, що стосується нової продукції південнокорейської компанії та інших патентів.
За підсумками 2011 року Samsung обігнав Apple з продажу смартфонів, хоча в кінці 2011 року американська компанія зайняла лідируючі позиції.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас