Патент на своє ім'я є у Тимошенко, Ющенка і Тігіпка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Патент на своє ім'я є у Тимошенко, Ющенка і Тігіпка

521
Прем'єр-міністр України Микола Азаров виявився не єдиним політиком в Україні, який зважився закріпити своє ім'я патентом. Про це передає "Сегодня".
У базі патентів Українського інституту промислової власності накопичилося чимало інших імен відомих людей. Серед них, наприклад, Олесь Довгий, який запатентував знаки для товарів і послуг "Олесь", "Oles", "Олесь Довгий", "Oles Dovgiy".
Під цими брендами колишній підлеглий мера Леоніда Черновецького може проводити соцопитування, давати економічні прогнози, управляти справами артистів-виконавців, писати рекламні тексти, влаштовувати покази мод тощо.
Є свій знак у віце-прем'єра Сергія Тігіпка, який має патент на два іменні бренди: "Сергій Тігіпко" і "Тігіпко Сергій Леонідович". У лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко запатентований знак "Тимошенко".
Ще раніше затвердив своє ім'я знаком екс-президент Віктор Ющенко. У нього є два іменні бренди: "Віктор Ющенко" і "В.Ющенко".
Колишній глава держави може використовувати їх на друкованій продукції, канцелярських товарах; навчальних матеріалах, одязі, взутті, у фінансовій діяльності, при кредитно-грошових операціях, операціях з нерухомістю.
Лідер "Фронту змін" народний депутат Арсеній Яценюк володіє двома патентами, в які вписані його ім'я: "Арсеній", а також "Арсеній Яценюк".
Спектр використання цих знаків - від альманахів та буклетів до використання на взутті та у виробництві фільмів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас