На Новий рік Крим залишиться без туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Новий рік Крим залишиться без туристів

1325
На новорічні свята туристи не можуть приїхати до Криму через відсутність залізничних квитків, заявила голова Асоціації гостинності Криму Олена Баженова під час республіканської наради про підсумки курортного сезону 2011 року та заходи щодо проведення наступного курортного сезону.
Про це повідомили в курортно-інформаційному центрі АРК.
За її словами, багато туристів, які бронюють путівки, анулюють замовлення через відсутність квитків на залізничний транспорт.
"На сьогоднішній день немає залізничних квитків, щоб приїхати на Новий рік до Криму. Дзвонять туристи, йдуть бронювання, а люди знімають, анулюють бронь, бо немає квитків", - підкреслила Баженова.
Голова Асоціації гостинності також зазначила, що дуже часто ціна залізничних квитків (особливо влітку) не відповідає якості.
У той же час в Кримській дирекції залізничних перевезень запевняють про наявність квитків у вільному продажу. "Квитки є у вільному продажу. Ми відкриваємо додаткові каси і намагаємося задовольнити попит населення", - зазначив заступник начальника Кримської дирекції залізничних перевезень Іван Бурмістров. Він також зазначив, що в грудні-січні "Укрзалiзниця" призначила 7 додаткових поїздів сполученням у Крим.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас