У Швейцарії росіянин заарештований за аферу з облігаціями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Швейцарії росіянин заарештований за аферу з облігаціями

Кримінал
198
Російський підприємець, ім'я якого не називається, був заарештований в Цюріху за підозрою в скоєнні злочину в сфері фінансів.
Судові органи Женеви з початку осені розслідують справу про велике шахрайство в сфері фінансів. У цій справі в кінці листопада в аеропорту Цюріха на вимогу прокурора був затриманий російський підприємець. Бізнесмен підозрюється в шахрайстві і відмиванні грошей. Збиток оцінюється в 120 млн франків. В даний час росіянин перебуває в женевській в'язниці Шам-Доллон. Свою провину він не визнає.
Тим часом швейцарська поліція розшукує трьох інших фігурантів справи, в тому числі жительку Женеви. За даними слідчих фінансової поліції, зараз вона перебуває за кордоном. Раніше слідчі арештували женевський будинок, що перебуває в її власності.
Також слідчі арештували в Женеві кілька десятків мільйонів франків після повідомлення від лондонського банку, який заявив про можливий випадок шахрайства.
Слідчі припускають, що фігуранти справи продали банку аргентинські облігації, запевнивши його, що протягом кількох місяців їх викупить третя особа - лондонська компанія. Проте через 6 місяців папери так і не були викуплені, повідомляє Tribune de Geneve.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас