У Львові заборонили продаж алкоголю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові заборонили продаж алкоголю

5372
Сьогодні, 15 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за заборону на продаж алкоголю в місті.
"Враховуючи, що в Україні алкоголізм серед дітей на першому місці в світі, ми вирішили заборонити продаж алкоголю не тільки в малих архітектурних формах, а й у супермаркетах та інших місцях, де продається ця отрута", - заявив голова фракції ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.
За словами депутатів міськради, заборона на продаж алкоголю поширюється на всі торгові точки, окрім ресторанів, барів, кафе і клубів. Навіть на літніх майданчиках відтепер буде заборонено продавати пиво, повідомляє Gazeta.ua.
"Як член комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення підтримую таке рішення, враховуючи стан здоров'я сучасної молоді", - заявив молодий депутат Львівської міської ради Михайло Семчев.
"Я сам веду повністю тверезий і здоровий спосіб життя і хочу, щоб молодь теж була здорова. Тому це найкращий спосіб боротьби з алкоголізмом. Тепер усім, хто не може жити без алкоголю, доведеться їхати за місто, щоб купити його", - зазначив він.
Нагадаємо, з 1 листопада влада міста Нікополь Дніпропетровської області оголосила сухий закон - тепер з 22:00 до 8:00 в місті неможливо купити спиртне в магазинах, в нічних клубах і ресторанах.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас