Київ отримав додаткову субвенцію з держбюджету на 270 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ отримав додаткову субвенцію з держбюджету на 270 млн грн

Казна та Політика
70
Київ отримав з державного бюджету додаткову субвенцію у сумі 270 млн грн, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Руслан Крамаренко.
За його словами, субвенцію сформовано за рахунок перерозподілу фінансування програм Міністерства фінансів, повідомляє прес-служба КМДА.
За його словами, зокрема, така субвенція стала можливою за рахунок скорочення на 51,8 млн грн коштів, передбачених на відшкодування відсоткової ставки за кредитом ЄБРР на оновлення парку автобусів і тролейбусів в рамках підготовки України до Євро-2012.
"Економія виникла у зв'язку з тим, що кредит на придбання автобусів та тролейбусів планується залучити лише наприкінці грудня, і у нас залишаються невикористані кошти в цьому році", - пояснив Р.Крамаренко.
Він також повідомив, що у зв'язку з отриманням додаткової субвенції з держбюджету КМДА запропонувала Київраді відкоректувати міський бюджет на поточний рік. Зокрема, передбачається зменшити доходи загального фонду міського бюджету на цю суму, в тому числі за надходженнями від орендної плати комунального майна на 56,4 млн грн, від інших надходжень - на 213,6 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас