Ігор Бураковський, керівник Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, відповість на запитання читачів FINANCE.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ігор Бураковський, керівник Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, відповість на запитання читачів FINANCE.UA

547
23 грудня на Finance.ua відбудеться відеоінтерв'ю з керівником Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігорем Валентиновичем Бураковським.
Наш гість з 2002 року очолює Інститут економічних досліджень та політичних консультацій - незалежну науково-дослідну організацію. Як запрошений професор викладає в Натолінському європейському коледжі (Польща).
Сфера наукових інтересів пана Бураковського - проблеми економічної трансформації та реформ, міжнародна торгівля і торговельна політика, економіка України. Автор понад 120 наукових публікацій в Україні та за кордоном. Член редколегії "Наукових записок НаУКМА", серія "Економіка. Економічні науки", член спеціалізованої вченої ради Д.26.001.02 в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
Крім того, наш гість - учасник багатьох міжнародних науково-дослідних проектів. У 2008 році за значний особистий внесок у забезпечення інтеграції України до Світової організації торгівлі нагороджений орденом "За заслуги" III ступеня.
Передумовами для зустрічі з Ігорем Бураковським є такі питання, як економічна і торговельна політика, економічні реформи, актуальні проблеми економіки. Чи будуть дієвими реформи, що здійснюються нинішньою владою? До чого йде сучасне світове господарство і як це позначиться на Україні? На ці та схожі питання зможе відповісти наш гість.
FINANCE.UA запрошує читачів, які цікавляться економічною політикою держави, реформами в Україні, а також іншими економічними та політичними проблемами, ставити питання пану Бураковському до 22 грудня (15.00) на сторінці Відеоінтерв'ю з Ігорем Бураковським.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас