Королевська: Визнання європерспективи стане перемогою Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королевська: Визнання європерспективи стане перемогою Тимошенко

Кримінал
185
Народний депутат фракції "БЮТ-Батьківщина", голова парламентського комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська заявляє, що парафування Угоди про асоціацію між Європейським Союзом і Україною може стати справжньою перемогою екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Як повідомляє прес-служба Королевської, про це політик сказала біля Апеляційного суду Києва у вівторок.
"Ми знаходимося біля Апеляційного суду, щоб підтримати нашого лідера - Юлію Тимошенко, і європейське майбутнє України. Саме Тимошенко на довгі роки вперед задала європейський порядок денний для України", - сказала Королевська.
Коментуючи журналістам зустріч верховного комісара з питань розширення та європейської політики сусідства ЄС Штефана Фюле з лідером "Батьківщини" Тимошенко, народний депутат зазначила: "Юлія Володимирівна з камери СІЗО вже зверталася до Євросоюзу з проханням не закривати можливість вступу України до ЄС". "Не можна робити такий подарунок цій владі. Нашій країні, як ніколи, потрібен шанс стати членом європейської сім'ї. Визнання європейської перспективи буде справжнісінькою перемогою Юлії Тимошенко і кожного з нас", - переконана Королевська.
Нагадаємо, екс-прем'єр України Юлія Тимошенко під час зустрічі з верховним комісаром з питань розширення та європейської політики сусідства Євросоюзу Штефаном Фюле закликала до якнайшвидшого укладення Угоди про асоціацію Україна-ЄС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас