Integrites спільно з Edwards Wildman Palmer та George Z. Georgiou and Associates, виступають організаторами семінару з міжнародного арбітражу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Integrites спільно з Edwards Wildman Palmer та George Z. Georgiou and Associates, виступають організаторами семінару з міжнародного арбітражу

172
15 грудня 2011 Міжнародна юридична фірма Integrites спільно з Edwards Wildman Palmer та George Z. Georgiou and Associates, виступають організаторами семінару: "Міжнародний арбітраж. Як захистити активи в закордонних юрисдикціях", який відбудеться 15 грудня у Києві у приміщенні Business Club Belgravia за адресою: вул. Прорізна 18/1г.
В рамках семінару "Міжнародний арбітраж. Як захистити активи в закордонних юрисдикціях" представники міжнародної юридичної фірми Integrites, спільно з визнаними спеціалістами в області міжнародного вирішення спорів з Великобританії та Кіпру, представлять учасникам семінару свій погляд на можливості сучасного міжнародного арбітражу, а також судочинства в зарубіжних юрисдикціях. Спікерами семінару виступлять Род Каупер, партнер Edwards Wildman Palmer (Лондон), Джордж Георгіу, керуючий партнер George Z. Georgiou and Associates (Нікосія), Максим Кодунов, радник МЮФ Integrites (Київ).
Медіа – партнери заходу: American Chamber of Commerce in Ukraine, бізнес портал "Finance.ua", юридичні видання: "Юридическая практика", "Український Адвокат", "Український Юрист", "Судовий вісник", "Ukrainian Journal of Business Law"
Алла Данилюк
PR Менеджер
Alla.Danyliuk@integrites.com
Тел.: +38 (044) 391 38 53
Факс: +38 (044) 391 38 54
За матеріалами:
Integrites
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас