Син Ахметова увійшов до складу наглядової ради ДПЕК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Син Ахметова увійшов до складу наглядової ради ДПЕК

Фондовий ринок
1184
23-річний Дамір Ахметов, син власника СКМ Ріната Ахметова, увійшов до складу наглядової ради контрольованого СКМ найбільшого в Україні вертикально-інтегрованого енергетичного холдингу ДПЕК (Донецьк)
Про це сказав Дамір журналістам в кулуарах конференції "Inside Ukraine" журналу Economist, організованої за підтримки фонду "Ефективне управління" у Лондоні у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.
"(Включений до наглядової ради) буквально пару днів тому", - повідомив він.
Дамір Ахметов повідомив, що в даний час він активно вивчає діяльність ДПЕК. За його словами, на це знайомство, яке дозволить йому брати участь у прийнятті рішень, ймовірно, піде півроку-рік.
Член наглядової ради уточнив, що в даний час він проживає в Лондоні, але активно стежить за ситуацією в економіці Україні.
"ДПЕК" створена в 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова. Корпорації делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.
У травні 2011 року ДПЕК збільшила кількість незалежних членів наглядової ради з одного до трьох, а її загальна чисельність досягла восьми осіб.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас