Попов: Гроші повинні залишатися в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: Гроші повинні залишатися в Києві

Казна та Політика
124
Голова КМДА Олександр Попов на апаратній нараді дав доручення скласти перелік київських підприємств, продукція яких може стати конкурентоспроможною, а їх розвиток буде сприяти реалізації стратегічної ініціативи "Зроблено в Києві", яка закладена в проекті Стратегії розвитку Києва.
Про це повідомили УНІАН у прес-службі КМДА.
"Одна з проблем великих промислових підприємств - відсутність серйозних замовлень, зокрема державних. Міська влада має можливість і повинна допомогти їм у вирішенні цієї проблеми. Це подвійна користь для міста. По-перше, працівники отримають зарплату, підприємства - оборотні кошти і прибуток, а отже, збільшиться обсяг податкових надходжень до бюджету. А по-друге, продукція вітчизняних виробників дешевша від закордонних аналогів", - зазначив Попов.
Щодо якості київської продукції голова КМДА висловив упевненість, що вона не "поступається, а нерідко і перевищує іноземні аналоги".
"Влада повинна допомогти підприємствам пропагувати свою продукцію і в Україні, і за її межами. Знак "Зроблено в Києві" має стати авторитетним брендом. Це буде також сприяти формуванню позитивного іміджу Києва і досягненню інших наших стратегічних цілей", - підкреслив Попов.
Голова КМДА дав доручення розробити пропозиції щодо співпраці з підприємствами, які виробляють медичну техніку та товари для осіб з обмеженими фізичними можливостями.
"Їх продукція повинна стати основою матеріально-технічного забезпечення реформ у медичній і соціальній сфері", - упевнений Попов.
У КМДА нагадали, що раніше Попов доручав скласти перелік підприємств, які можуть виготовляти обладнання для паркувань і брати участь в конкурсі з будівництва паркінгів, який оголосила КМДА. "Гроші повинні залишатися в Києві", - зазначив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас