Спеціальні новорічні ціни на офіційний Lexus — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спеціальні новорічні ціни на офіційний Lexus

342
З 1 по 25 грудня 2011 року в офіційній дилерській мережі Lexus в Україні діють спеціальні новорічні ціни на лінійку SUV, а також на весь модельний ряд Lexus.
RX 350 - вишуканий кросовер, який вкомплектовано 19-дюймовими легкосплавними колісними дисками, системою допомоги при паркуванні з камерами зворотного та бічного огляду, датчиками дощу та освітлення, десятьма подушками безпеки, кольоровим дисплеєм з діагоналлю 20 см, зручною навігаційною системою з голосовим керуванням та акустичною системою просторового звуковідтворення Mark Levinson, які можна контролювати за допомогою системи дистанційного керування Remote Touch.
GX 460 - комфортний і розкішний позашляховик, який вкомплектовано адаптивними ксеноновими фарами, датчиками дощу і світла, багатофункціональним кермом з функцією підігріву, тризонним клімат-контролем, вентиляцією передніх сидінь, акустичною системою Mark Levinson з 17 гучномовцями загальною потужністю 330 Вт, зручною навігаційною системою з голосовим керуванням, двома відеоекранами для пасажирів задніх сидінь, вмонтованими в спинки передніх сидінь. І це далеко не повний перелік опцій, які роблять GX дійсно розкішним і комфортним позашляховиком. LX 570 - це поєднання кращих у цьому класі автомобілів характеристик руху по бездоріжжю й вишуканості автомобіля класу «люкс». Динамічний та плавний рух забезпечується 5,7-літровим восьмициліндровим V-подібним двигуном. А пакет спортивного обладнання, до складу якого входять 20-дюймові 10-спицеві легкосплавні колісні диски та передній і задній спортивні бампери, надає автомобілю стильного та ще більш динамічного вигляду. Інтер’єр LX 570 оздоблено декоративними панелями з дерева цінної породи бубінга, а сидіння - семіаніліновою шкірою з перфорацією. Завдяки оздобленому деревом керму, що має функцію підігріву, та вентиляції передніх сидінь поїздки на цьому автомобілі стануть ще комфортнішими.
За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до салонів офіційних дилерів Lexus в Україні.
За матеріалами:
Тойота-Україна (Lexus)
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас