Трунар дістав гітару з могили музиканта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трунар дістав гітару з могили музиканта

Кримінал
128
Працівник цвинтаря в Аллоезі, штат Вісконсін, попався на крадіжці гітари Fender Telecaster, яку її господар заповідав поховати разом з собою. Про це повідомляє Sky News.
23 вересня 2011 р. Стів Конард вкрав кремовий телекастер прямо з труни Рендалла Джордана, який побажав, щоб "його радість і гордість" була похована разом з ним. За словами родичів померлого, Джордан займався гітарою протягом 40 років.
На суді трунар повністю визнав провину. "Я мусив дістати цю гітару. Вона надто дорога, щоб гнити в могилі", - заявив Конард в своє виправдання. Тепер визнаний винним працівник кладовища очікує вироку - повідомляється, що йому може загрожувати до 10 років в'язниці. Вирок має бути оголошений у січні 2012 року.
Перші зразки Fender Telecaster були випущені Лео Фендером в 1948 році. Відтоді ця модель стала однією з найпопулярніших в світі - різні модифікації телекастера використовували легендарний блюзмен Мадді Уотерс, Кіт Річардс з The Rolling Stones, Джо Страммер з The Clash, Брюс Спрінгстін, Енді Саммерс з The Police, Том Морелло з Rage Against The Machine, Джонні Грінвуд з Radiohead та інші. Відомо, що гітарист Led Zeppelin Джиммі Пейдж грав в основному на різних моделях Gibson, проте знамените соло з пісні "Stairway To Heaven" записав на телекастер.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас