Нафта дешевшає на торгах у четвер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на торгах у четвер

Енергетика
276
Світові ціни на нафту в четвер знижуються на тлі корекції після того, як напередодні вартість "чорного золота" досягла найвищої позначки за останні п'ять місяців, перевищивши 100 доларів за барель, свідчать дані торгів.
Вартість грудневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:27 мск знизилася на 0,39 долара або на 0,38%, - до 102, 2 долара за барель. Ціна січневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 0,41 долара або на 0,37%, - до 111,47 долара за барель.
Крім того, тиск на настрої інвесторів чинять заяви рейтингового агентства Fitch про те, що подальше поглиблення боргової кризи в єврозоні становить для американських кредитних організацій серйозний ризик.
"Ринок перебуває під тиском побоювань щодо того, що боргова криза в єврозоні може продовжити своє поширення", - вважає керуючий директор Commodity Broking Services у Сіднеї Джонатан Ptу Барратт, чий коментар наводить агентство Bloomberg.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас