Азаров збирається платити за газ в листопаді вже за новою ціною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров збирається платити за газ в листопаді вже за новою ціною

Енергетика
405
Прем'єр-міністр Микола Азаров розраховує, що Україна розплатитися з Росією за поставлений у листопаді газ за новою ціною. Про це він сказав під час економічного прес-клубу, відео з якого викладено на його сторінці в соціальній мережі Facebook.
"Скажімо, за листопад, я думаю, ми будемо платити за новою ціною і на нових умовах", - сказав Азаров. При цьому він прогнозує завершення переговорів щодо перегляду ціни на газ в листопаді.
"Я так думаю, що ми в листопаді завершимо вже остаточно ті переговори, які тривалий період йдуть. Судячи з того, як вони зараз проходять, то вже, скажімо, я бачу, що близький фініш, тому що питання вже обговорюється такого плану, який вже не стосується, наприклад, ціни, умов. Вже пройшли через це", - зазначив Азаров.
Прем'єр також додав, що досягнуто домовленості розраховуватися за газ в рублях.
Як повідомлялося, раніше джерело в уряді повідомило, що Україна і Росія досягли домовленості щодо нової ціни на газ. Азаров розраховує, що в разі досягнення домовленостей з Росією щодо перегляду цін на газ економія для України становитиме 500 мільйонів доларів на місяць.
Нагадаємо, в російському уряді заявили, що переговори щодо ціни на газ з Україною тривають, і коментарі щодо їх результатів будуть після підписання відповідних документів. "В уряді Російської Федерації виходять з того, що переговори тривають. Фіналізація відповідних домовленостей означатиме підписання нових документів", - заявив прес-секретар прем'єр-міністра РФ Дмитро Пєсков. "Доки цього не сталося, вважаємо передчасним про щось говорити", - підкреслив Пєсков.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас