Нафта дешевшає на новинах про збільшення запасів у США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на новинах про збільшення запасів у США

Енергетика
299
Світові ціни на нафту в середу знижуються після повідомлень від Американського інституту нафти (API) про зростання запасів "чорного золота" в країні за минулий тиждень, а також підвищення прибутковості за італійськими держоблігаціями, свідчать дані торгів.
Вартість грудневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку знизилася на 0,75 долара або на 0,75%, - до 98,62 долара за барель. Ціна грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent опустилася на 0,54 долара або на 0,48%, - до 111,64 долара за барель.
API повідомив, що за минулий тиждень запаси нафти в США виросли на 1,3 млн барелів. Аналогічні дані в середу опублікує Міністерство енергетики США. Аналітики очікують зниження показника на 1,2 млн барелів.
Крім того, песимізму інвесторам додали новини про те, що у вівторок прибутковість десятирічних держоблігацій Італії знову перевищила психологічно важливу позначку 7% і склала 7,01%.
"Ситуація на ринку нафти схожа на фіксацію прибутку, оскільки ціни наближаються до важливого технічного рівня 100 доларів за барель", - говорить головний стратег CMC Markets Asia Pacific Pty Ltd. Майкл Маккарті, цитований агентством Bloomberg.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас