"Газпром" купив німецьку енергокомпанію Envacom — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Газпром" купив німецьку енергокомпанію Envacom

Енергетика
280
Російський концерн "Газпром" придбав невелику гессенську фірму Envacom Services, яка є постачальником електроенергії та природного газу населенню, а також оператором телекомунікаційного зв'язку. Укладення угоди відбулося ще в четвер, 10 листопада, повідомила 12 листопада німецька газета Frankfurter Rundschau. При цьому видання послалося на електронний лист глави Envacom Тільмана Райта, який він відправив своїм партнерам по бізнесу.
Прес-секретар Gazprom Germania, німецької "дочки" російського концерну, в інтерв'ю газеті підтвердив поглинання Envacom, проте відмовився розголошувати деталі. У середині жовтня Envacom і "Газпром" отримали дозвіл на здійснення угоди від Федерального антимонопольного відомства, передає Reuters.
Компанія Envacom заснована в 1999 році. За її власними даними, вона обслуговує близько 500 тисяч клієнтів. Екологічний аспект є важливою складовою частиною філософії компанії. Вся електроенергія, яку вона постачає, отримана з поновлюваних джерел, йдеться на офіційному сайті Envacom.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас