Фондовий ринок: премаркет від інтернет-брокера iTrader (11.11.) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Фондовий ринок: премаркет від інтернет-брокера iTrader (11.11.)

Фондовий ринок
86
У п'ятницю, 11 листопада, перед початком сесії на українському фондовому ринку сформувався нейтральний інформаційний фон. Напередодні у четвер основний вплив на ринки надала ситуація з борговими паперами Італії: після того, як Європейський Центральний Банк вийшов на ринок з інтервенцією, прибутковість 10-річних паперів опустилася нижче критичної позначки в 7%, що дозволило фондовим майданчикам відіграти частину втрат середи.
За підсумками торгів четверга європейські біржі завершили торги різноспрямованою зміною провідних індексів: CAC 40 і FTSE 100 знизилися на 0,3%, німецький DAX підріс на 0,7%. Торги в США завершилися позитивною зміною основних фондових індексів: DJIA зріс на 0,96%, S&P зміцнився на 0,86%, Nasdaq Comp. підріс на 0,13%.
Близько $15 додала вчора ціна тройської унції золота і близько $2 в активі у нафти, котирування якої показують завидну стійкість. Вранці в п'ятницю за барель марки WTI дають $98,1, нафта марки Brent торгується по $113,7.
Азіатські біржі вранці в п'ятницю демонструють позитивну динаміку. Ф'ючерси на американські індекси зростають у середньому на 0,3%, європейські ринки відкрилися в зеленій зоні, основні індекси показують зростання на 0,5% - 0,7%. В Росії торги почалися зі зниження котирувань. Індекс РТС перебуває на 0,3% нижче нульової позначки, індекс ММВБ втрачає близько 0,6%.
Учасники ринку усвідомлюють, що вчорашня інтервенція ЄЦБ має короткочасний ефект на поведінку боргового ринку і ресурси Європейського центробанку не безмежні. Проте, на тлі відсутності важливих макропоказників, сьогодні "ведмедям" навряд чи вдасться продавити ринок і торги обіцяють бути млявими і непоказовим.
Серед очікуваної статистики можливий короткостроковий вплив на ринки може надати таку інформацію:
14:00 - торговельний баланс Росії;
16:55 - очікувана інфляція, США;
16:55 - індекс настрою споживачів Мічиганського Університету, США;
11:30 - індекс закупівельних цін виробників (щомісячний), США.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас