Миколаївська ОД банку "Аваль" займає лідируючу позицію серед 50 банків регіону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Миколаївська ОД банку "Аваль" займає лідируючу позицію серед 50 банків регіону

54
Миколаївська обласна дирекція банку «Аваль» займає лідируючу позицію серед 32 банківських установ регіону та понад 450 їх структурних підрозділів за низкою найважливіших показників, зокрема за обсягом кредитно-інвестиційного портфелю, портфелю фізичним особам, строкових коштів населення та клієнтської ресурсної бази.
Як повідомили у дирекції, зміцнення її ринкової позиції на регіональному рівні за основними показниками діяльності банку було забезпечено її динамічним розвитком. Перш за все, дирекція найактивніше працювала у напрямку кредитування юридичних осіб та стала абсолютним лідером з нарощування обсягів кредитування населення.
Так, станом на 1.01.03 р. ринкова позиція Миколаївської обласної дирекції банку «Аваль» з кредитування юридичних осіб у регіоні протягом року збільшилась на 4,7 проц. і досягла 34,3 проц., що забезпечило перше місце серед банківських установ регіону за аналогічним показником. При цьому питома вага дирекції в прирості регіону склала 44 проц.
За інформацією дирекції, аналогічний стан спостерігався на ринку споживчого кредитування. Ринкова позиція дирекції по області на цьому ринку зросла минулого року на 7,6 проц. і досягла 25,2 проц., питома вага дирекції в прирості регіону склала 27 проц.
Також перше місце в регіоні Миколаївська дирекція банку посідає за обсягом строкових коштів населення: за цим показником ринкова позиція дирекції досягла рівня 15,8 проц., збільшившись за рік на 2,2 проц.
Щодо обсягів коштів, залучених від юридичних осіб, Миколаївська дирекція банку «Аваль» займає 2-ге місце серед комерційних банків області. Водночас загальний обсяг клієнтських коштів зріс за рік майже вдвічі та склав 144,3 млн. грн. При цьому ринкова частка дирекції за обсягом клієнтської ресурсної бази досягла 24 проц., що забезпечило перше місце дирекції серед інших банків регіону за цим показником.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас