Укрексімбанк презентує платіжну програму для жінок на базі міжнародних карток VISA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк презентує платіжну програму для жінок на базі міжнародних карток VISA

Фінтех і Картки
150
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" розпочав впровадження програми для жінок, яка отримала назву Lady's Club. Програма створена на базі міжнародної платіжної картки VISA Classic, яка має ефектний дизайн, що вигідно відрізняє картку серед інших.
Картка Lady's Club VISA – чудовий подарунок до дня 8-го Березня, оскільки Укрексімбанком передбачено спрощену процедуру її оформлення як додаткової картки.
Сутність програми Lady's Club VISA полягає у використанні карток VISA особливого дизайну не тільки для оплати товарів і послуг, отримання готівкових коштів, а й для доступу до мережі підприємств торгівлі та сервісу, які надають знижки при розрахунках карткою.
Використання картки Lady's Club VISA дозволяє заощаджувати до 15% від суми здійснених покупок у найкращих магазинах, ресторанах, салонах краси та фітнес-центрах. Перелік компаній-учасників дисконтної мережі Lady's Club постійно поповнюється.
Тільки до 1 червня поточного року оформлення приватних карток Lady's Club VISA здійснюється на пільгових умовах. Відкриття та річне обслуговування картки Lady's Club VISA коштує у цей період лише 80 грн.
Крім цього, привабливими є умови функціонування платіжних карток Lady's Club VISA. На залишок коштів по рахунку Банк щомісяця нараховує 5% річних у гривнях, а розмір незнижуваного залишку за картковим рахунком складає усього 250 грн.
Ті, хто планує максимально використовувати можливості картки Lady's Club VISA, можуть додатково оформити у банку страховий поліс для подорожей за кордон.
Довідка.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 – розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні. Укрексімбанком емітовано понад 120 тис. міжнародних платіжних карток та встановлено більше 130 банкоматів по території України.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас